ajándék ötletek
Kulcsszavak :
kártyajóslás, rontáslevétel, amulett, szerelmi oldás/kötés, reiki, tanfolyamok, fehér mágia, ezotéria

Feladás dátuma : 2011-10-04 16:36 Budapest V.

KB 5 000 Forint


Leírás :
A kártya közismert és közkedvelt jóseszköz, és általa az égiek segítségével választ kaphatunk nagyon sok kérdésünkre mind a múlttal, jelennel, és természetesen jövővel kapcsolatosan is. Mert akár bevalljuk, akár nem, a legtöbben mégis arra vagyunk kíváncsiak, mit tartogat számukra a jövő? Ha sikerül kapcsolatba lépni égi segítőinkkel, akkor fokozatosan feltárulnak számunkra az Univerzum titkai, és megtapasztaljuk hogy az eddig elérhetetlennek hitt dolgok testközelbe kerülnek. A vonzás törvénye működik, mindössze meg kell találni igazi önmagunkat!
Szeretettel segítek ha nem tudsz dönteni, ha nem tudod merre indulj, vagy ha bizonytalan vagy személyeket, illetve helyzeteket illetően.
Nem sikerülnek a dolgaid? Úgy érzed minden összeesküdött ellened? Átok vagy rontás van rajtad? Hívj! Szeretettel és igen hatékonyan SEGÍTEK! Szerelmi oldás, kötés, párkapcsolati problémák kezelése.
Folyamatosan indítok kártyajóslás tanfolyamokat is, ahol az érdeklődők elsajátíthatják a különféle jóskártyák használatát.

Mindenkit szeretettel várok, akinek felkeltettem az érdeklődését.


Webshop, ahol a termék található :
Webshop Link »

Hirdető adatai :       lucaboszi

Név : Szotyori Luca
Email cím : Nem publikus   Telefonszám : 06-20-208-3693Responsive template also for mobilephones - © Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt    
webáruház készítés
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
counter