ajándék ötletek
Kulcsszavak :
Bűvész és Mentalista

Feladás dátuma : 2011-10-10 19:51 Budapest IX.

KB 40 000 Forint


Leírás :
Molnár Szabolcs vagyok, 20 éves budapesti bűvész és mentalista.
Ez úton szeretnék önnek egy fantasztikus, interaktív bűvészműsor megtekintésére ajánlatot tenni.
A bűvészettel 5 éve ismerkedtem meg, ez idő alatt számos lehetőségem nyílt arra, hogy a legkülönfélébb közönségeknek bűvészkedhessem.
Szülővárosom Baja, ahol rengeteg fellépésem volt óvodákban, városi és családi rendezvényeken is, gyerekeknek, felnőtteknek és időseknek egyaránt.
Édesanyám szociális munkával foglalkozik, ezért jó néhányszor lehetőségem nyílott szellemi fogyatékkal élők számára is előadnom magam, úgy gondolom ez is kiszélesítette és pozitív irányba tolta, a különböző közönségekkel való kommunikációmat.
Budapestre egy évvel ezelőtt kerültem fel, tanulmányaim végett, azóta lehetőségem nyílott itt Pesten is több ízben bűvészkednem, továbbá január óta együtt dolgozom a Mosolygó Kórház alapítvánnyal, akikkel heti rendszerességgel járunk a beteg gyerekek arcára, egy kis mosolyt varázsolni.
Idén tavasszal szerepeltem az RTL Klub tehetségkutató műsorában, a Csillag Születikben, ahol 7500 versenyzőből, a legjobb 24 közé sikerült bejutnom.
A műsor befejeződésével, szerettem volna új távlatokat nyitni a bűvészet és a mentalizmus általam megtestesített világában, ezért egy új izgalmas műsort állítottam össze, minden korosztály számára, sok humorral, látvánnyal és borzongással megfűszerezve.
Ennek ellenére, természetesen műsorom bármikor adott körülményekre formálható, alakítható, tartalomban, időtartamban és stílusban is.
Remélem, hamarosan találkozunk és elkápráztathatom önöket is!

Videók:

http://www.youtube.com/watch?v=1yyRCoS9bnY
http://www.youtube.com/watch?v=HETySV2xkoM
http://www.youtube.com/user/szabimagic#p/u
Hirdető adatai :       szabimagic

Név : Molnár Szabolcs
Email cím : molnar.buvesz@gmail.com   Telefonszám : 06706077434Responsive template also for mobilephones - © Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt    
weboldal készítés
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
counter