Légifotós albumunk Sólyom szárnyán címmelajándék ötletek
Kulcsszavak :
Légifotós albumunk Sólyom szárnyán címmel

Feladás dátuma : 2011-11-17 19:05 Budapest I.

KB 5 000 Forint


Leírás :
Hamarosan a könyvesboltokba kerül harmadik légifotós albumunk Sólyom szárnyán címmel ( korábban megjelent példányok: Légifotók szép hazánkból, Várak a magasból).
Az album 160 színes oldalas, többnyelvű (magyar, angol, német), igen exkluzív kivitelben készül, keménykötéssel - 23*23 cm méretű, amelybe az utóbbi 10 év alatt kész ült 80,000 db légifotónkból a legkedvesebb 200-at válogattuk be (pár kicsinyitett demo képet csatoltunk a mellékletben,természetesen tudunk további mintafotókat is küldeni,ha írnak lenti e-mail címünkre)
Az album ideális ajándék lehet hazánkba látogató külföldi partnereknek, vagy (karácsonyi) ajándékként ügyfeleknek, munkatársaknak is, így szívesen ajánljuk az Önök cégének is. Amíg a grafikai munkák nem zárulnak le (kb 1 hét), az albumban lehetőség van az adott cégről fotók vagy szöveg elhelyezésére is, így személyesebbé téve az albumot az Ö ;nök részére.Ez nem jár plusz költséggel,amennyiben 100 feletti darabszámot rendelnek.


Webshop, ahol a termék található :
Webshop Link »

Hirdető adatai :       q

Név : Nem publikus
Email cím : Nem publikus   Telefonszám : Nem publikusResponsive template also for mobilephones - © Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt    
webáruház készítés
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
counter