De Luxe masszázsülés állítható nyakmasszázzsalajándék ötletek
Kulcsszavak :
De Luxe masszázsülés állítható nyakmasszázzsal

Feladás dátuma : 2012-05-15 14:48 Telki

KB 42 990 Forint


Leírás :
Napjainkban a megváltozott életmódnak köszönhetően egyre többen szenvednek az ülő munka okozta hát- nyak- és derékfájástól. Azonban csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy masszőrhöz járjanak, hiszen ez idő- és pénzigényes tevékenység. A problémára azonban van megoldás: a Vivamax DeLuxe masszázsülés egyedi masszírozási módjának köszönhetően a nyakon és a hát egész felületén megmozgatja a fáradt, fájó izmokat.
Masszázsfunkciók:
Nyakmasszázs: A készülék óriási előnye az állítható magasságú nyakmasszírozó funkció, melynek segítségével immár a nyakát is masszíroztathatja, még teljesebbé téve a masszázsélményt.
Shiatsu masszázs: Shiatsu masszázs során a görgők körkörös mozdulatokkal haladnak végig a gerincoszlop két oldalán. Ez olyan érzés, mintha a hüvelykujjak erős, körkörös mozdulatokkal a gerincoszlop mindkét oldalán lévő letapadt izmokat, kialakult izomcsomókat.
Rolling masszázs: Rolling masszázsfunció során a görgők párhuzamosn mozognak fel- le a gerinc mentén, viszont nem forognak úgy mint a shiatsu masszázsnál.
Vibrációs masszázs: A készülék aljába beépített vibrációs motor az alsótest masszirozásához nyújt segítséget.
Melegítő funkció: A melegítő funkció segíti az izmok és a szervezet jobb ellazulását, valamint a vérkeringés fokozását. A kellemes meleg tovább erősíti a masszázs poitív élettani hatásait.
Termékjellemzők - 60 oC fokig felmelegíthető görgők - Állítható magasságú nyakmasszázs - 5 masszázsmódozat - Körkörös mozgású görgők - Külön is működtethető vibrációs motor - Szivargyújtóról autóban is használható - Könnyen kezelhető - Masszázs görgők távolsága állítható.


Webshop, ahol a termék található :
Webshop Link »

Hirdető adatai :       lizipapir

Név : LIZI Papír kft 
Email cím : Nem publikus   Telefonszám : 06-26/951-099Responsive template also for mobilephones - © Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt    
honlapkészítés
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
counter