ajándék ötletek
Kulcsszavak :
Névre szóló mesekönyv

Feladás dátuma : 2013-09-17 17:14 Budapest XIV.

KB 5 900 Forint


Leírás :
Miért jók a MeseVeled könyvek?

A gyermek saját magáról hall legszívesebben mesét. Könyveinkben olvashatja saját nevét, láthatja saját fényképét, a történetnek ő a főhőse. Hőstetteket visz véghez.
Igényes meséink fordulatos, izgalmas, kalandos, tanulságos, varázslatos mesék.
Kézzel rajzolt, gyönyörű, színes, nagy képekkel illusztráltuk a történetet minden oldalpáron, melyek lekötik a kisebbek és nagyobbak figyelmét is a mese felolvasása közben.
Kiknek ajánljuk a MeseVeled könyveket?

A legkisebbeknek: 0-3 éves korig
Gondoltunk a legkisebbekre is, nekik szánt könyveink kedves történetek, rövidebb szöveggel, jól átlátható, színes képekkel készültek.

Óvodásoknak, kis iskolásoknak
Nekik hosszabb történetekkel készültünk, melyekben igazi mesehősökké válhatnak. Részletgazdag, egész oldalakat betöltő grafikákkal illusztráltuk a könyveket.

Olvasni tanulóknak
Számukra készült könyveinkben minden oldal mellett nagy kép van, az oldalakon kevés, nagy betűs szöveg. A könyvek megrendelésénél választhatsz csupa nagybetűvel nyomtatott könyvet is!

Angolul tanulóknak
Rövidebb történeteink angol nyelven is megrendelhetők! Szövegük hasznos nyelvtudást ad, képeik kifejezőek, segítik a szövegértést.
Örök fiataloknak: 120 éves korig
Gyönyörűen illusztrált könyveinkkel kedves meglepetést szerezhetsz párodnak, barátaidnak, szüleidnek, nagyszüleidnek is! Hosszabb történeteink kellemes kikapcsolódást és egy életre szóló örömöt szereznek a felnőtteknek is. Te is örülnél egy MeseVeled könyvnek, ugye? A siker garantált :)

Hogyan működik a könyvrendelés?

Kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbb MeseVeled könyvet. Részletes leírást találsz mindegyikről, bemutatjuk a szereplőket, bele is lapozhatsz a mesékbe.
Ha sikerült választanod, tölts ki egy rövid adatlapot arról akit Te a mese főhősének szánsz (neve, hajszíne, sőt, még egy fotót is tehetünk róla a könyvbe). Ugyanitt kérjük a praktikus információkat is (neved, szállítási címed, stb.). Ezek után kényelmesen, online kiegyenlítheted a könyv árát, majd nincs más dolgod, mint néhány nap múlva átvenni személyesen, vagy a postástól a MeseVeled könyvedet.


Webshop, ahol a termék található :
Webshop Link »

Hirdető adatai :       duloaniko

Név : Nem publikus
Email cím : Nem publikus   Telefonszám : Nem publikusResponsive template also for mobilephones - © Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt    
honlapkészítés
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
counter