ajándék ötletek Kulcsszavak :
NORDIC WALKING TÚRÁK A MÁTRÁBAN

Feladás dátuma : 2014-10-31 17:45 Gyöngyös

KB 1 499 Forint


Leírás :
A nordic walking amellett, hogy erősíti az izmokat, fejleszti az állóképességet azáltal, hogy remekül ötvözi a séta, a futás és a sífutás elemeit. A szakképzett oktató, túravezető által beavatott résztvevők igazán feloldódhatnak ebben a trendi sportban.
Választható nehézségű és hosszúságú túraútvonalakon az igényeknek megfelelően kombinált játékos feladatokkal tűzdelt flóra és fauna bemutatót ajánlunk. A bot használatával másfajta mozgáskombinációk építhetők ki, mint a hagyományos séta, a megszokott napi talpalás, járás során. A helyes technika elsajátítása után nem csak a test vérkeringése javul, de megmozgatja a váll, a kar, a hát és nyak izmokat is. A skandináv sport fiataloknak és időseknek egyaránt ajánlott, azok is bátran belevághatnak, akiknek valamely okból a nagyobb erőfeszítést igénylő, vagy kardio sportokat mellőzniük kell. Az ország bármely részére vállalunk kitelepülést, hiszen a nordic walking bármilyen terepen űzhető.
Kölcsönzési díjak:
1 pár nordic walking bot (alapoktatással): 1499 Ft/nap
Túravezető, oktató külön igényelhető: 3000 Ft/óra

Időpont egyeztetés és további információ a www.hsb.hu olda


Webshop, ahol a termék található :
Webshop Link »

Hirdető adatai :       Matratura

Név : Nem publikus
Email cím : info@matratura.hu   Telefonszám : 20/4494444Responsive template also for mobilephones - © Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt    
honlapkészítés
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
counter