Bubble rózsakvarc nyaklánc karkötő és fülbevaló szettajándék ötletek Kulcsszavak :
Bubble rózsakvarc nyaklánc karkötő és fülbevaló szett

Feladás dátuma : 2015-02-18 17:47 Ecser

KB 19 990 Forint


Leírás :
Tekla gyöngyökből és rózsakvarc ásványgyöngyökből készült Bubble nyaklánc, karkötő és fülbevaló szett.
A nyaklánc és a karkötő végét egy szív medál díszíti.
Nyaklánc hossza: 45-50 cm között szabályozható.
Karkötő hossza: 18-21 cm között szabályozható.
Fülbevaló hossza: 4,4 cm.
Nyaklánc, karkötő és fülbevaló szélessége: 2,5 cm.

A nyaklánc 41 darab rózsakvarc ásványgyöngyből, 16 darab krémszínű tekla gyöngyből, 18 darab lila tekla gyöngyből, 11 darab csiszolt kristályból és 48 darab rózsaszín tekla gyöngyből áll.

A karkötő 37 darab rózsakvarc ásványgyöngyből, 16 darab krémszínű tekla gyöngyből, 18 darab lila tekla gyöngyből, 11 darab csiszolt kristályból és 40 darab rózsaszín tekla gyöngyből áll.

A fülbevaló 8 darab rózsakvarc ásványgyöngyből, 4 darab krémszínű tekla gyöngyből, 4 darab lila tekla gyöngyből, 2 darab csiszolt kristályból és 12 darab rózsaszín tekla gyöngyből áll.

Nikkelmentes ékszer, így nem okoz allergiát!
Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.
Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.


Amit a rózsakvarcról érdemes tudnod:
A festetlen rózsakvarc az egész világos, szinte áttetszőtől, a ködös középrózsaszínig terjed. Az egyik legnépszerűbb kövek egyike, amely szépséges küllemének és erős gyógyhatásának köszönhető. Története a görög és római mitológiába nyúlik vissza, amely szerint a rózsakvarc Erósznak és Ámornak a szerelem Isteneinek az emberek felé nyújtott ajándéka.

Lelki gyógyhatás:
Már tehát az ókoriak is hittek a kő szerelem terén gyakorolt pozitív hatásaiban. A rózsakvarc a szívcsakrán keresztül segít az érzelmi blokádok feloldásában, megnyitja belső kapukat, hogy a csodát, szeretetet és szerelem formájában magunkévá tehessük. Érzelmi blokkok feloldása a szerelem lelki és testi kiteljesedését segíti. Az érzelmi gátak felszabadítása a termékenységet is magában hordozza, így ez a kő terméketlenség esetén is hasznos lehet. A rózsakvarc egyéb területeken is bizonyíthatja pozitív hatásait. Mivel segít megtalálni az életben a szépséget és a szeretet lelki egyensúlyunk helyre billentése és alkotó gondolatok megtalálása terén is hasznunkra lehet ez az ásvány. Használjuk meditáció közben haragunk leküzdéséhez és szeretetünk, szerelmünk kiteljesítéséhez.

Testi gyógyhatás:
Ez a rózsaszín különlegesség testi bajainkra gyógyírt jelenthet, mint a szívcsakra köve, a bőrbetegségek, asztma, allergia és vérszegénység ellen használhatjuk. Védi és erősíti a szívet, harmonizálja a szívritmust.

Hozzárendelt mágikus hatás:
Sokak szerint a rózsakvarc nem csak a már meglévő szerelmünk intenzívebbé tételében segíthet, hanem az áhított szerelem megtalálásában, magunkhoz vonzásában is.

Csillagjegyei: Bika, Rák, Mérleg

Csakrái: Szívcsakra


Webshop, ahol a termék található :
Webshop Link »

Hirdető adatai :       rmekszer

Név :  Márta
Email cím : Nem publikus   Telefonszám : +36-30/602-4580Responsive template also for mobilephones - © Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt    
honlapkészítés
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
counter