ajándék ötletek Kulcsszavak :
Homoktövis termékek az egészséges életmódot kedvelőknek

Feladás dátuma : 2015-04-26 02:55 Császártöltés

KB 1 000 Forint


Leírás :
Homoktövis webáruház az természetes gyógymódok, a természetes gyógynövények híveinek. Szerezd be webshopunkban a homoktövisből, ebből a fantasztikusan egészséges gyógynövényből készült készítményeket. Ha fontos neked az egészségmegőrzés, az immunerősítés, ebben az esetben a homoktövis termékek lesznek a befutók nálad. Mire jó még ez a gyógynövény: nagy mennyiségűjó hatású hatóanyag van benne, immunerősítő hatása van, lassítja az öregedést, segítségével könnyebben legyőzhetők a betegségek és megőrizni egészségedet. Késlelteti az öregedést, erősít a betegségek és műtétek után, regeneráló hatású, könnyíti az anyagcserét , tehát közvetve a testsúlyt is. Erősíti a szöveteket és kötőszöveteket,, fáradtság csökkentő hatású.
Fantasztikusanvitamindús, C-vitamin tartalma 10-szerese mint a citromnak, A-vitamin, E-vitamin, a benne lévő sokféle flavonoid antioxidáns hatású, olajában vannak az omega 3, omega 6, omega 7, omega 9 zsírsavak, és számos nyomelem.
A homoktövis egy hatékony immunerősítő gyerekeknek is, nekik is ajánlott.
Termékeink a homoktövis olaj, a homoktövis velő, a homoktövises almalé, a homoktövis húsliszt, illetve a homoktövis tea amelyeket webáruházunkban megvehetsz.
A Vikker homoktövis készítmények Vikker Géza homoktövis őstermelő révén jutnak el hozzád, a Vikker család bio gazdálkodást végez, rövidesen hivatalosan is megkapják a bio homoktövis címet. A homoktövis blogban rengeteg érdekes információt tudhatsz meg a homoktövisről.


Webshop, ahol a termék található :
Webshop Link »

Hirdető adatai :       gkmm

Név :  Kati
Email cím : Nem publikus   Telefonszám : Nem publikusResponsive template also for mobilephones - © Minden jog fenntartva! - © All rights reserved - Varga Zsolt    
honlapkészítés
eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
counter