Felhasználás feltételei és Adatvédelmi irányelvek


Általános információk

A www.ajándékötletek.hu honlap célja, hogy ötleteket és hasznos információkat nyújtson felhasználóinak.
A www.ajándékötletek.hu honlap kínálatában harmadik felek által vásárlásra felkínált termékek és/vagy szolgáltatások találhatók.
A honlap tulajdonosa és üzemeltetője nem felel a harmadik felek által feltöltött információk valódiságáért.


FONTOS!
Honlapon közvetlen értékesítési tevékenység nem történik!
A honlapon található termékekkel és/vagy szolgálatásokkal kapcsolatos kérdéseikkel, megrendelésükkel, esetleges panaszukkal kapcsolatban forduljanak a terméket és/vagy szolgáltatást forgalmazó vagy áruba bocsájtó webáruház, webshop vagy egyéb honlap saját üzemeltetőjéhez.Kárfelelősség kizárása

A honlap tulajdonosa és üzemeltetője semmilyen körülmények között nem tartozik kártérítési felelősséggel, ideértve korlátozás nélkül a közvetlen vagy közvetett, esetleges vagy következményekért, veszteségért, költségért való felelősséget, amelyek a honlappal kapcsolatban vagy a honlap használatából vagy a honlap használatra képtelen állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hibából, hiányosságból, üzemzavarból, meghibásodásból, információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vagy vonalhibából vagy rendszerhibából keletkeznek, abban az esetben is, ha a honlap tulajdonosát és üzemeltetőjét vagy annak képviselőjét ilyen lehetséges károkról, veszteségekről vagy költségekről tájékoztatták.
Más internet forrásokkal való kapcsolat felvétele az Ön saját felelősségére történik, az ezen forrásokban szereplő tartalom, helytállóság, kifejezett vélemények és más ide tartozó elemek a honlap tulajdonos és üzemeltetője által nem kerültek ellenőrzésre, megvizsgálásra vagy jóváhagyásra.


Szavatosság kizárása

Az ezen a honlapon megjelenő információk és anyagok, (beleértve szövegek, grafikák, kapcsolódó elemek vagy más részletek) függenek a rendelkezésre állástól és azok hitelességére, helytállóságára vagy teljességére vonatkozóan a honlap tulajdonosa és üzemeltetője kifejezetten kizárja a felelősséget, továbbá nem vállal felelősséget az ezen információkkal és más anyagokkal kapcsolatban felmerülő hibákért és hiányosságokért.

Az információkkal és anyagokkal kapcsolatban minden vélelmezett, kifejezett, vagy jogszabályon alapuló felelősség, különös tekintettel, de nem kizárólagosan harmadik fél jogainak tiszteletben tartására, tulajdonra, piacképességre, meghatározott célra való alkalmasságra és vírusmentességre vonatkozóan kizárt.


Adatvédelmi irányelvek

A honlap látogatói szabadon, személyes adatok megadás nélkül tekinthetik meg a honlap kínálatát. Az egyes kiegészítő szolgálatások igénybevételéhez szükséges személyes illetve egyéb adatok megadását, azok kezelését és felhasználásuk módját azok megadásának helyén egyértelműen feltüntetésre kerül.

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa - tiszteletben tartja és megóvja személyes adatait, azokat bizalmasan kezeli.
Harmadik félnek nem adja át, kizárólag a honlap üzemeltetéséhez használja fel.

A honlap látogatói és partnerei a weboldal szolgáltatásaira való regisztrációjukkal kifejezett hozzájárulásukat adják, hogy a szolgáltatással kapcsolatban telefonon, emailben, faxom, sms-ben a weboldal üzemeltetője felvehesse a kapcsolatot és a szolgáltatással kapcsolatos akciókról, kedvezményekről, eseményekről tájékoztatást küldjön.


A feltételek elfogadása

A www.ajándékötletek.hu látogatója látogatásával elismeri és elfogadja önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinti a fentebb részletezett feltételeket és irányelveket.
counter